Атестаційна кампанія 2024 року

Атестаційна кампанія 2024 року

У Ліцеї «Перспектива» Троїцької селищної ради завершена атестаційна кампанія– надзвичайно важливий етап діяльності закладу освіти. До процедури атестації, згідно поданих заяв, було допущено чотирьох педпрацівників, які успішно пройшли всі етапи.
Атестація педагогічних працівників– це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання (частина І ст.50 “Закону України про освіту") .
Метою атестаціїє стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.
Основними принципами атестаціїє відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.
Завдання атестації: сприяти підвищенню кваліфікації педагогічних працівників шляхом оцінювання професійних знань викладачів, методики викладання, виховання та спрямована на оцінку досягнень педагогічного працівника у його діяльності, на заохочення його успіхів у справі навчання та виховання здобувачів освіти.Умовою атестаціїпедагогічного працівника є обов’язкове проходження ним у міжатестаційний період підвищення кваліфікації у порядку, визначеному законодавством.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.